12. Us convidem a casa nostra!

Ja que hem parlat d’autogestió ens agradaria que coneguéssiu el Casal Popular Sageta de Foc, un espai autogestionat per diversos col·lectius de la ciutat, molts de vosaltres el coneixereu per ser un espai d’oci, i per les seves croquetes delicioses. Però és molt més que això! 

Per a nosaltres, és la llar del nostre col·lectiu. És el nostre espai de reunió, de trobada, i moltes vegades, de lleure. Un espai on ens trobem segures, ens sentim recolzades per les nostres companyes de militància i on podem parlar dels temes que ens preocupen. 

També s’hi reuneixen les assemblees locals de diverses organitzacions nacionals de l’Esquerra Independentista, com ara Arran, Endavant o la Cup… A més del CDR de la Part Alta, Gènere Lliure i nosaltres mateixes, Cau de Llunes. 

Del Casal neixen altres projectes com per exemple les Barraques de Tarragona, una proposta de lleure alternatiu que forma part del programa de les festes de Santa Tecla. 

O el Cor Casal Sageta de Foc, un grup de cantaires dedicats a la interpretació i difusió del repertori musical català des d’una vessant crítica i reivindicativa. El grup de consum la Bajoca també té seu al Casal, a Tarragona. Es tracta d’un grup de sòcies que practiquen el consum responsable i de proximitat basat en la relació directa entre productor i consumidor. 

El casal impulsa activitats com el reforç escolar, un servei per a famílies amb pocs recursos del barri amb fills i filles en edat escolar que necessiten ajuda per a millorar els seus estudis. 

La Fira Aproxima’t, és una fira de productes de proximitat, agroecològics i de consum responsable que organitza el Casal Popular Sageta de Foc amb el grup de consum la Bajoca. 

Des de fa deu anys, per l’11 de setembre a Tarragona, els col·lectius del Casal organitzen una fira d’artesania, una cercavila per la Part Alta i altres activitats per a commemorar la Diada Nacional. 

Durant els gairebé 15 anys que fa que existeix el Casal, han anat sorgint activitats, sinèrgies, propostes… El Casal és un projecte de construcció col·lectiva, un espai de creació alternativa al sistema capitalista que us convidem a conèixer i on podeu participar.

Gràcies per assistir a aquesta ruta que dóna el tret de sortida d’Una ciutat pròpia, la nova campanya de Cau de Llunes. Salut i lluita feminista!

Back To Top