Qui som?

Cau de Llunes som una assemblea feminista, revolucionària i no mixta creada l’any 2007. Creiem en el feminisme de classe i en l’organització de les dones com a base per la lluita contra el sistema patriarcal i capitalista que ens explota dia a dia i per la implantació d’un nou paradigma. Som anticapitalistes perquè creiem en l’emancipació de totes les dones de classe treballadora. Som antifeixistes perquè no estem disposades a cedir ni un centímetre a l’extrema dreta, que ens vol tancades i submises. Defensem el dret de l’autodeterminació dels pobles perquè creiem en el poder popular i no el de les institucions, i perquè el nostre marc territorial són els Països Catalans. Som internacionalistes, som ecologistes i somantiracistes.ON SOM?

Cau de llunes som un dels col·lectius que participa del projecte del Casal Popular Sageta de Foc, un espai autogestionat que allotja diversos col·lectius i projectes alternatius de la ciutat. També és un bar-restaurant, amb productes de proximitat i preus populars, us animem a venir a sopar o fer un beure al carrer Sant Domenec 18, baixos 1 i 2.
Podeu trobar més informació a www.sagetadefoc.cat o a les xarxes socials del Casal!QUÈ FEM?

Fem moltes coses i molt variades, sempre fruit de les inquietuds de l’Assemblea i del moment que vivim.
Planifiquem campanyes sobre temes que ens interessen i que creiem que poden contribuir a l’emancipació de les dones de classe treballadora
Participem en l’organització de les diades del 8 de març, 25 de novembre o 1 de maig.
Organitzem actes per incidir en l’opinió pública, per exemple: xerrades, tallers, presentacions de llibres, etc.
Aprenem a través d’autoformacions o bé organitzant sortides lúdiques, taules rodones, conferències, etc.
Ens coordinem, ens involucrem i donem suport a altres lluites: treballem per teixir una xarxa de sororitat més enllà de les persones que formem part de l’Assemblea.
Protestem en manifestacions, jornades de lluita o accions directes.
Creem un espai de cures per a que totes ens sentim còmodes a l’assamblea.

Cada setmana fem assemblees, vine i participa en la lluita feminista!!!UNA MICA D’HISTÒRIA

Cau de llunes va néixer l’any 2007 a partir d’un grup de dones de l’esquerra independentista de Tarragona que va considerar que calia una organització de dones que treballés específicament el feminisme com a eix principal de lluita.

Des de llavors Cau de llunes ha desenvolupat la seva acció política en multituds d’actes, campanyes, manifestacions, debats i accions variades perquè l’agenda feminista i de classe sigui prioritària.

Des de la primera concentració del 8 de març de 2008, on es van aplegar una desena de persones, fins a les manifestacions multitudinàries dels últims anys el col·lectiu ha estat sempre a primera línia defensant un feminisme de base amb l’objectiu de canviar les condicions materials de les dones de classe treballadora.

L’acció política del col·lectiu també ha suposat repressió per part de les institucions que volen criminalitzar la dissidència i protegir l’status quo: prova d’això és el conegut com a Cas Bershka, on la Guardia Urbana i l’Ajuntament de Tarragona van acusar a diverses militants amb càrrecs falsos que impliquen el pagament de multes de milers d’euros per una acció simbòlica que denunciava la pressió estètica.

Tot i això, Cau de Llunes no hem defallit i continuem sent un col·lectiu viu, fort, i amb ganes de continuar treballant juntes per un futur feminista.UNA MICA D’HISTÒRIA

Si busques un espai on participar de la lluita feminista, on et pots sentir segura, i on pots compartir les teves inquietuds, no dubtis en contactar-nos!! Envia’ns un correu a caudellunes.tgn@gmail.com i ens posarem en contacte amb tu tan aviat com puguem.
Si ens busqueu a les xarxes podeu trobar-nos en format web (a l’enllaç següent: www.caudellunes.cat ), al canal de Telegram, A Facebook, a Instagram i a Twitter.

EL FEMINISME NO ÉS UNA LLUITA CADUCA!

ENCARA QUEDA MOLT PER FER, 
SEGUIM TRANSFORMANT LA SOCIETAT!

Back To Top