El dia a dia

Els nostres debats interns

El cap de setmana passat les llunes hem fet Debat Intern (DI). El DI és el moment de l’any de revisar el curs passat i planejar el curs següent. Revisem els objectius, les comissions, els càrrecs, les maneres d’organitzar-nos i si hem aconseguit el que volíem com a col·lectiu. A partir d’aquesta anàlisi, plantegem tot allò que ens motiva pel pròxim curs, què prioritzem, com ho farem, on es posaran més forces… És un exercici de crítica i autocrítica extens i profund i és possible fer-ho, sobretot, gràcies a les companyes que s’encarreguen de dinamitzar el debat, agafar torns i prendre acta durant dos dies!

Sempre hi anem amb l’esperança que hi hagi algun petit moment de d’esbarjo, però sempre tenim tantes coses a parlar que és complicat fer descansos. Què hi farem, la militància també té aquestes coses. Sigui com sigui, són dos dies d’estar juntes, allunyades del món i pensant el futur que volem i això sempre mola. És un moment de construcció col·lectiva, però també d’adonar-nos de tots aquells canvis (grans i petits) que fa un any ens havíem marcat i que hem assolit. Alguns objectius continuen sense haver-se assolit, cert, però és curiós veure com es transformen i es pensen noves estratègies per assolir-los.

I tampoc ens enganyarem: riure, hem rigut, com sempre que estem juntes. I han sortit idees noves que ens emocionen i ens fan un xut d’energia lluminosa! Potser aquesta és la definició del concepte “feminisme nuclear”?

En resum, podríem dir que aquest cap de setmana hem apostat per una organització més compromesa, hem renovat els nostres vots amb la militància joiosa i ens proposem de continuar en la tasca de mobilitzar i organitzar la lluita contra el sistema patriarcal i capitalista.

Back To Top